Welkom op de website van        Jac Hanssen : www.jacksmusic.nl  

 

  

Optreden Jac Hanssen in La Providence Grunnenvorst 25-6-2018

Muziek nodig voor een feestje, of gewoon een gezellig muzikaal uurtje of middag?

Jac Hanssen !

Musical Entertainment Horst

Voor feestmuziek, gezelligheidsmuziek, dansmuziek, country, evergreens, rock’n roll, disco, golden oldies, luister- en all round muziek ben je bij Jac Hanssen, welke als entertainmentmuzikant/zanger, maar ook als troubadour optreedt, aan het juiste adres.

Jac zorgt voor passende muzikale invulling op bedrijfsfeesten, dansavonden, bruiloften, partijen, recepties, diner dansants, jubilea, tuinfeesten,  braderieën, zomermarkten, kermissen en sixtiesavonden. Maar ook voor serieuzere gelegenheden, zoals Huwelijksinzegeningen en Afscheid, kan hij worden ingezet.

Daarnaast is Jac een graag geziene gast bij KBO's en Zorginstellingen in Limburg voor een uurtje of meer nostalgische liedjes voor de bewoners. Muziek voor jong en oud dus. Het uitgebreide repertoire zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is en dat met een aan de gelegenheid aangepast geluidsniveau. Vooral niet te hard want er moet ook gezellig gekletst kunnen worden.

Daarbij zal Jac niet alleen gebruik maken van zijn akoestische gitaar maar kan hij ook zijn keyboard bespelen en natuurlijk gebruikt hij zijn prachtige stem.

Jac zorgt voor een zeer gevarieerd programma, voor elk soort publiek, van jong tot oud.   

Kortom: een optreden van Jac Hanssen is een feest van herkenning. Van Limburgse liedjes of Nederlandse liedjes tot Duitstalige en Engelstalige songs; alles is mogelijk. Geen moeilijk gedoe, gewoon een gezellige avond of middag! 

Voor een boeking even bellen of mailen:

     Jac mobiel: 06 54 63 00 25         

E-mail: jlmhanssen@planet.nl  of  jlmhanssen@hotmail.com

 

Optreden met een zangeres kan ook! Ga naar: www.jackenjolanda.nl  of: www.duocarteblanche.nl

Of met een 5-persoons sixties/seventies coverband? Ga naar: www.predilection.nl

            Duo 'Jack & Jolanda'     Jack & Mirriam als 'Duo Carte Blanche'      

    

Leo, Jac, Mees, Dave en Huub  als  'Predilection'