Welkom op de website van Jacks' Music : www.jacksmusic.nl  

 

  

Optreden Jac Hanssen in La Providence Grunnenvorst 25-6-2018

Muziek nodig voor een feestje,

of gewoon een gezellig muzikaal uurtje of middag?

Jack's Music !

Musical Entertainment Horst

Voor feestmuziek, gezelligheidsmuziek, dansmuziek, country, evergreens, rock’n roll, disco, golden oldies, luister- en all round muziek ben je bij Jac Hanssen, welke als entertainmentmuzikant/zanger, maar ook als troubadour optreedt onder de naam Jack's Music, aan het juiste adres.

Jack's Music zorgt voor passende muzikale invulling op bedrijfsfeesten, dansavonden, bruiloften, partijen, recepties, diner dansants, jubilea, tuinfeesten,  braderieën, zomermarkten, kermissen en sixtiesavonden. Maar ook voor serieuzere gelegenheden, zoals Huwelijksinzegeningen en Afscheid, kan hij worden ingezet.

Daarnaast is Jac een graag geziene gast bij Zorginstellingen in Limburg voor een uurtje nostalgische liedjes voor de bewoners. Muziek voor jong en oud dus. Het uitgebreide repertoire zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is en dat met een aan het feest aangepast geluidsniveau. Vooral niet te hard want er moet ook gezellig gekletst kunnen worden.

Daarbij zal Jac niet alleen gebruik maken van zijn akoestische gitaar maar kan hij ook zijn keyboard bespelen en natuurlijk gebruikt hij zijn prachtige stem.

Jack's Music zorgt voor een zeer gevarieerd programma, voor elk soort publiek, van jong tot oud.   

Kortom: een optreden van Jack's Music is een feest van herkenning. Van Limburgse liedjes of Nederlandse liedjes tot Duitstalige en Engelstalige songs; alles is mogelijk. Geen moeilijk gedoe, gewoon een gezellige avond of middag! 

Voor een boeking van Jack's Music even bellen of mailen:

     Jac  mobiel: 06 54 63 00 25         

E-mail: jlmhanssen@planet.nl  of  jlmhanssen@hotmail.com

 

Optreden met een zangeres kan ook!

ga naar: www.jackenjolanda.nl  of: www.duocarteblanche.nl