Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Jac Hanssen - zondag 5 maart 2017

Op zondagmiddag 5 maart 2017 treedt Jac Hanssen op in streekmuseum De Locht, samen met Jolanda Mulder. Allerlei liedjes passeren de revue.

Jac Hanssen - dinsdag 20 december 2016

Zondag 18 december 2016 gezellig brunchen bij Hotel De Lindehoeve Grubbenvorst met zang en gitaarspel van troubadour Jac Hanssen. Aanvang 10:00 uur www.delindehoeve.info

Museum de Kantfabriek - woensdag 3 augustus 2016

Zondag 28 augustus 2016 treedt Jac Hanssen als troubadour op in de Kantfabriek, Americaanseweg 8 in Horst tijdens de Grote Cursusmarkt die van 11:00 tot 16:00 uur wordt gehouden. Het optreden begint om 12:00 uur.
Meer info: www.museumdekantfabriek.nl

Jac Hanssen - dinsdag 2 augustus 2016

Optreden Jac Hanssen op de weekmarkt in Horst op 30 augustus van 10:30 tot 13:00 uur op het terras van Café de Lange, Wilhelminaplein

Jac Hanssen - maandag 21 maart 2016

Jac Hanssen treedt 3 zondagmorgens op van 10:00 - 11:30 uurmet zang en gitaar tijdens de brunch van Herberg de Lindehoeve, Horsterweg 51 Grubbenvorst. Data: 13 en 27 maart en 10 april. Gezellig brunchen onder het genot van allerlei bekende en minder bekende liedjes! Website:www.delindehoeve.info/

Jac Hanssen - donderdag 11 september 2014

Zangduo Jack & Jolanda op de Hiltho
Naast een aantal andere artiesten zal ook het bekende Horster zangduo Jack & Jolanda acte de présence geven op de komende Hiltho. Zij zullen te zien en te horen zijn op de middagen van zaterdag 4, maandag 6 en woensdag 8 oktober en wel op het podium van het grote Hiltho-restaurant en entertainment-paviljoen. Daarbij zullen zij naast bekende covers ook een aantal eigen liedjes van hun laatste CD ten gehore brengen, zoals: ‘Woarum ik zoëveul vaan ow hald’, ‘Ich plök veur dich de maon’ en natuurlijk hun nieuwste zomerhit: ‘Gef meej ma de zomer’.
Gitarist/zanger Jack uit Horst en Night of the proms-zangeres Jolanda uit Swolgen troffen elkaar bij toeval zo’n 4 jaar geleden bij een optreden. Hun stemmen bleken uitstekend bij elkaar te passen en ze besloten om als duo verder te gaan. Vanaf die tijd zijn ze graag geziene gasten op feestjes, partijen, recepties, braderieën, jubilea, kermissen, kerstvieringen of familiefeesten. Hun inmiddels uitgebreide repertoire spreekt jong en oud aan en omvat onder andere feestmuziek, gezelligheidsmuziek, country, rock ’n roll, sixties en top 40 nummers. De optredens van Jack & Jolanda op de Hiltho beginnen op genoemde middagen steeds om 14:00 uur.
Voor meer info: www.jacksmusic.nl


Nieuws - 2014-04-22 18:46:09

Horster zangduo Jack & Jolanda bij Café Cox Wiel

Op Kermismaandagavond 5 mei treedt het bekende Horster zangduo Jack & Jolanda uit Horst en Swolgen op bij Café Zaal Cox Wiel in de Herstraat in Horst. Tijdens hun optreden zullen Jack & Jolanda ook hun nieuwste CD presenteren: ‘Gef meej ma de zomer’ met daarop meerdere eigen songs, zoals de titelsong: ‘Gef meej ma de zomer’ en verder: ‘Woarum ik zoëveul vaan oow hald’ en ‘Ich plök veur dich de moan’ . Daarnaast bevat de CD ook een aantal covers.

Zowel Jack alsook Jolanda zijn geen onbekenden wat betreft hun muzikale activiteiten. Als zangeres heeft Jolanda Mulder-van Helden,- Horsterse van geboorte, maar al langer woonachtig in Swolgen met een eigen kapsalon ‘Geknipt voor hem en haar’-, al meerdere malen deelgenomen aan grote optredens zoals de Night of the Proms met de fanfare in Swolgen. Jac Hanssen heeft ook zijn sporen als zanger-gitarist van o.a. de sixties-coverband Predilection al ruimschoots verdiend. Daarnaast is hij een graag geziene gast bij Zorginstellingen in de regio, waar hij via de Stichting Erato Horst, regelmatig een uurtje gaat optreden met liedjes voor de bewoners.
Bij toeval troffen Jack en Jolanda elkaar 3,5 jaar geleden bij een optreden; de stemmen bleken uitstekend bij elkaar te passen en er werd besloten om als duo verder te gaan. Thans treden ze zeer regelmatig met succes samen op en kunnen ze zich verheugen op steeds meer aanvragen voor optredens bij allerlei gelegenheden. Daarbij bespeelt Jack niet alleen zijn keyboard, maar wordt ook regelmatig de countrygitaar ter hand genomen als begeleiding van de meerstemmige zang van beiden. Het repertoire spreekt jong en oud aan: van feestmuziek en gezelligheidsmuziek tot country, rock & roll, sixties en top 40. Voor elk wat wils dus, voor een feestavond, jubileum, receptie, verjaardag, familiefeest, Kerstmis, carnaval of kermis; met Jack & Jolanda slaagt het altijd.
Het concert begint om 20:30 uur en de entree is gratis.

Tags: café cox wiel, horst, jack & jolanda, kermis


De Koeberg Helden - 2014-04-11 17:52:09

In de week van 11 maart hebben de deelnemers van  de  Dorpsdagvoorziening de Koeberg in Helden in het kader van de feestweek 5 jaar DDV mogen genieten van jullie muzikaal optreden. Onze deelnemers en ook de vrijwilligers en enkele bestuursleden hebben volop genoten van deze uurtjes. Dank jullie wel!                         
Met vriendelijke groet,
Mia Leenders namens de stichting Dorpsdagvoorziening De Koeberg Helden


Erato - woensdag 5 maart 2014

From: Zorgboerderij de Hofsteeg

Sent: Wednesday, March 05, 2014 11:48 AM

To: Marian Freriks Stichting Erato Muzikaal Contact ; jlmhanssen@planet.nl

Subject: Re: MC Stg Erato Muzikaal Contact.

Hallo, 

We hebben met z’n allen genoten van een gezellige carnavalsmiddag, bedankt hiervoor ! 

Ik stuur een foto mee, helaas niet van zo’n beste kwaliteit.

Ik moest hem iets bijsnijden vanwege gasten die geen toestemming hebben gegeven om op de foto te gaan.  

Met vriendelijke groet,

  William & Petra Steeghs
          Ericaweg 4
        5808 AN Oirlo
  Telefoon : 0478-531781

E-mail : info@hofsteeg.nl

Website : www.hofsteeg.nl

 


Zorgboerderij de Hofsteeg Oirlo - 2013-10-22 21:50:15

Hallo Stichting Erato,
Vanmiddag is Jac Hanssen bij ons geweest om een muzikaal contact te verzorgen. Het weer was prachtig dus we hebben zelfs buiten kunnen zitten. Onze gasten hebben genoten !  Het is erg mooi om de gezichten te zien en uitdrukkingen/reacties te zien die we anders minder vaak of niet zien. Bij het naar huis gaan bedankten onze gasten voor de prachtige dag die ze gehad hadden. Mede namens onze gasten onze hartelijke dank hiervoor !

Met vriendelijke groet,

William & Petra Steeghs  Zorgboerderij de Hosteeg
Ericaweg 4
5808 AN Oirlo
Telefoon : 0478-531781
E-mail : info@hofsteeg.nl 
Website : www.hofsteeg.nl


Jack & Jolanda - maandag 14 oktober 2013

Hallo allemaal, A.s. zondag 20 oktober van 13:30 – 17:00 uur is er een optreden van Jack & Jolanda in Streekmuseum De Locht in Melderslo. Allerlei stijlen en liedjes zullen de revue passeren: van luisterliedjes van bijvoorbeeld Ilse de Lange of Adèle tot ballades van bijvoorbeeld John Mayer en Passenger. Maar ook Soft-rock, evergreens en country. We gaan er een muzikaal feest van maken. Het optreden vindt plaats in het splinternieuwe champignonpaviljoen van de Locht welke binnenkort officieel wordt geopend. Kom kijken, dit mag je beslist niet missen!
Voorproefje? Klik op: http://youtu.be/OiWsFYpIi88 
Meer weten over Jack & Jolanda: www.jacksmusic.nllogonl.gif

http://www.delocht.nl/
Broekhuizerdijk
16d - 5962 NM Melderslo - Nederland
tel. 077 3987320 email info@museumdelocht.nl

Reserveringen
boekingen@museumdelocht.nl per telefoon: 077 3980780

 


Erato - dinsdag 8 oktober 2013

Hallo Jac, Hierbij een reactie n.a.v. je muzikaal contact 13-9-'13

Volgens mij had ik dit nog niet doorgemaild aan je. Goed en fijn om te horen! Erato groeten Marian.

Bezoek van troubadour Jack Hanssen op Dagverzorging Hazenkamp, maandag 9 sept. 2013-09-13

Vandaag werden onze bezoekers weer eens verrast met een muzikale ochtend! Altijd leuk!

Jack was nog nooit bij ons geweest maar het ijs was snel gebroken. Met zijn gitaarspel en mooie stem had hij de aandacht snel te pakken en onze Clienten zongen al snel uit volle borst mee!

De liedjes waren heel herkenbaar en een leuke mix van vroeger en nu. Ook vielen een paar mooie luister-liedjes goed in de smaak, liedjes die men niet heel goed kende, maar die zeer gewaardeerd werden! Al met al weer zeker een succes!Altijd mooi om te zien wat muziek bij ouderen teweeg kan brengen!We kijken al weer uit naar de volgende keer!

Dettie Wismans


Erato - woensdag 14 augustus 2013

From: Marian Freriks Stichting Erato Muzikaal Contact Sent: Tuesday, August 13, 2013 11:40 PM To: 'Jac Hanssen' Subject: Reactie Verpleeghuis Blerick

Hallo Jac,
De reactie is reeds binnengekomen vandaag. Leuk en goed om te horen.
Groeten Marian - Stichting Erato

Naam:  Carla Kleinherenbrink

Troubadour Jac Hanssen was vanmorgen hier, en heeft onze mensen erg weten te boeien met zijn zang en muziek. Het is zeer zeker een een tweede keer aan te raden, iedereen heeft genoten. onze dank hier voor.


Stg. Erato - zaterdag 3 augustus 2013

Sent: Saturday, August 03, 2013 3:46 PM To: 'Jac Hanssen' Subject: Reactie MC Stg. Erato.

Beste Jac,
Onderstaand bericht is gisteren binnengekomen en wilde ik je niet onthouden.
Erato groeten,
Marian
------------------------------------------------------------
Hallo Erato,
bij deze nog een reactie op de muzikale contactmiddagen op dagbesteding de Waag Arcen in mei en juni 2013.
De doelgroep was een combinatie van de Zorggroep, Dichterbij en Vincent v Gogh Instituut; zij hebben allen (ieder op eigen wijze) erg genoten van deze middagen, zowel bij de accordionist (Henk Deters) als bij de gitarist (Jac Hanssen). Het repertoire, het contact en de manier waarop ze deze muzikale activiteit hebben gebracht is zeer goed bevallen. De deelnemers praten er nu nog over.
Dus is zeker voor herhaling vatbaar.
Met vriendelijke groet namens alle deelnemers en begeleiding (Gerry v d Zanden en Diny Krebbers) van dagbesteding de Waag in Arcen.


Gehandicaptenvereniging Noord Limburg - 2013-04-03 15:33:11

Hoi Jack en Jolanda,
Bij deze wil ik jullie nog hartelijk bedanken voor de fijne Kerst-in die jullie verzorgd hebben op 21 december 2012 in Sportpark Boekend. Een geweldige sfeer en prachtige kerstliedjes. We hebben echt genoten! Ook de genodigden waren vol lof over jullie optreden. Nogmaals bedankt en hopelijk komen jullie het volgend jaar weer!.
Gehandicaptenvereniging Noord Limburg

John Kwinten - 2012-10-09 17:56:10

Hoi Jolanda en Jack,
We waren ook op het terras van het Westerhofje in Swolgen zondagmiddag 30 september tijdens de kermis, toen jullie daar optraden. We wilden even bijkomen van onze fietstocht. Het was gezellig druk op het terras en lekker weer en prima muziek, van alles wat. Vooral jullie nieuwe singel: 'Woarum ik zoëveul vaan oow hald' is erg leuk. Bedankt voor de gezellige middag. Wat ons betreft: volgende kermis 2013 in Swolgen weer!
Groetjes, John 

Peter Hoeijmakers - 2012-09-29 22:03:25

Beste Jack & Jolanda,
Graag willen we jullie nog hartelijk bedanken voor de geweldige muzikale omlijsting tijdens onze 40-jarige bruiloft op 22 september j.l.
Jullie spelen inderdaad bijna alles: van oude dansen, via feestmuziek tot sixties, disco en rock'n roll. Ook onze kinderen hebben er zeer van genoten. Het was een geweldig feest, mede dank zij jullie! Nogmaals bedankt; het was een onvergetelijke avond!
Peter en Marij Hoeijmakers

Piet Jansen - 2012-07-06 15:37:07

Beste Jack en Jolanda,
Het was erg gezellig op de weekmarkt 3 juli. Jullie prachtige muziek, de terrasjes, het weer. We hebben volop genoten!
Leuke muziek maken jullie samen. De stemmen passen prima bij elkaar. Ga zo door!
Piet Jansen

Kees Hoeben - 2011-05-09 21:15:39

Subject: Gouden bruiloft. Hr.Hanssen, Nu de ergste stormen een beetje geluwd zijn is het tijd om orde op zaken te stellen. Een van de zaken die nog moeten gebeuren was, enkele mensen, welke onze 50 jarige huwelijksdag tot een succes hebben gemaakt, te bedanken. Uw was, met uw muzikale omlijsting, een van die mensen. Nogmaals hartelijk dank voor uw inzet en mogelijk tot een andere keer. Dank van Ria en Kees Hoeben, Melick.choeben@hetnet.nl

Jac Hanssen - vrijdag 4 februari 2011

Hallo allemaal!
Toch een beetje trots meld ik hierbij dat met ingang van  4  februari 2011 mijn nieuwe website in de lucht is.
Gr.
Jac